Binnen

Piratenfeest

Alle hens aan dek!

Yoho! Alle hens aan dek! Bereid je voor op een spannend piratenfeest op de woelige baren. Hijs de vlag, klim naar het kraaiennest en vaar over de krokodillenrivier. Verzamel genoeg munten om de schatkist te vullen. Wie weet zit er voor de kinderen nog iets bijzonders in. Aargh!

Compleet verzorgd uitje
Onder begeleiding van een instructeur beleven de kinderen een heus zwemfeestje als piraat. Aan het einde van het feestje is er tijd om nog even vrij te zwemmen. En dan…lekker eten en drinken met zijn allen!

Handig om te weten:

  • Mogelijk op woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur en op zaterdagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur vanaf minimaal 6 kinderen
  • Driekwartier begeleiding, daarna vrijzwemmen (kinderen zonder diploma alleen onder begeleiding van een meezwemmende volwassene, max. 2 kinderen per volwassene).
  • Na het zwemmen een gevulde plonsbox*

* Een plonsbox bestaat uit een zakje gemengde (groenten)frietjes, kipnuggets, snoeptomaatjes en siroop (0%)

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Per kind
16,40
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.