Binnen

Seniorengym

Blijf fit en vitaal!

Voor senioren is het extra belangrijk om in beweging te blijven, maar het moet natuurlijk ook leuk zijn. Doe daarom mee met Seniorengym. Een leuke bewegingsactiviteit, waarbij ook gezelligheid voorop staat.

Het is geen geheim dat bewegen belangrijk is. Krijg je bij het ouder worden last van je spieren en gewrichten? Dan is Seniorengym de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler.

De instructeur stemt alle lessen af aan het niveau van de groep, zodat je altijd op jouw eigen niveau traint. De lessen vinden in groepsverband plaats. Dit werkt motiverend en is natuurlijk ook gezelliger.

Doordat we tijdens de lessen oefeningen en vaardigheden trainen van de diverse sporten met de daarbij behorende materialen, gaat het bewegen en de inspanning automatisch en is er vooral ook veel lol!

Nog meer bewegen? Op dinsdagochtend bieden wij Walking Basketball aan.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Sportschoenen met lichte zool
  • Handdoek

Tarieven

Per keer
3,20
Fit en Vitaalabonnement* (onbeperkt seniorenactiviteiten)
21,00
*Exclusief magneetpas
5,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.