Binnen

Zonnebank

Even heerlijk ontspannen en genieten van de warmte

Wil je even ontspannen en genieten van weldadige warmte? En gelijk een gezond, zomers tintje krijgen? Maak dan gebruik van onze zonnebanken. Je kunt de zonnebanken dagelijks gebruiken tijdens de openingstijden van het zwembad. Afzonderlijk of in combinatie met de zwem- of sportactiviteiten.

Waarom onder de zonnebank?
Zonnewarmte en -licht doet goed. Het vermindert het risico op een hoge bloeddruk, vermindert de cholesterolwaarden en leidt tot een significante verbetering van de bloedcirculatie. Daarnaast helpt zonlicht bij het aanmaken van vitamine D.

Zonlicht zorgt voor een gezonde tint en uitstraling, waardoor je je goed voelt en lekker in je vel zit. In Nederland kan je maar een paar maanden genieten van echte zonnewarmte. Gelukkig schijnt onze zonnebank altijd.

Verantwoord zonnen
Onze zonnebanken zijn voorzien van de meest innovatieve UV-technologieën en uitgerust met speciale lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Dit zorgt niet alleen voor een verantwoorde teint, maar verhoogt ook het vitamine D niveau in het lichaam. De gecontroleerde zonkracht voorkomt verbranding en onze medewerkers geven je vooraf persoonlijk advies. Verantwoord zonnen dus!

Wat heb je nodig?

  • Zonnebrandcrème

Tarieven

Per keer
7,50
10-rittenkaart
66,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.