Vacature Lid van de Raad van Commissarissen

Vacature Lid van de Raad van Commissarissen

Vacature lid RvC

Sportfondsen Rotterdam is op zoek naar een lid van de Raad van Commissarissen.

Als onderdeel van de Sportfondsen Groep exploiteert Sportfondsen Rotterdam sinds 1926 zwembaden en sporthallen in Rotterdam. Dit betreft zowel het Oostelijk Zwembad als het Van Maanenbad en sport- én recreatiecentra Oostervant en Zevenkampse Ring.

In samenwerking met de stad Rotterdam en maatschappelijke partners zet Sportfondsen Rotterdam zich in voor vitaliteit van de inwoners van Rotterdam.

Bij voorkeur heeft ons nieuwe lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bestuurlijke ervaring, affiniteit met de activiteiten en met de missie van Sportfondsen Rotterdam en is hij/zij in staat om het organisatiebeleid op hoofdlijnen te beoordelen en te controleren.

Het lid van de RvC is bij voorkeur woonachtig in Rotterdam en beschikt over een relevant netwerk en/of is thuis in het lokale openbaar bestuur.

Een uitgebreid functieprofiel vindt u hier.

Sollicitaties kunt u sturen naar: Hans Timmerman, h.timmerman@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.