Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Momenteel is het niet mogelijk om een kinderfeestje bij ons te vieren, vanwege de huidige coronamaatregelen.

Dé plek voor een kinderfeestje? Zevenkampse Ring, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale themafeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnenfeestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart of vin. Of een gave Play (W)All Party. Een bijzonder feestje vol sport, fun en spel!

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een onvergetelijk partijtje! Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Handig om te weten

  • Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur en op zaterdagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur.
  • Vanaf 6 kinderen onder begeleiding van een gediplomeerde medewerker.
  • De feestjes starten in het zwembad of de sporthal en worden afgesloten in onze gezellige Brasserie.
  • De medewerker begeleidt de kinderen gedurende 45 minuten in het zwembad. Daarna mogen de kinderen zelf in het zwembad spelen en spetteren. Na het omkleden worden de kinderen door een medewerker opgevangen in onze Brasserie. In de sporthal blijven de kinderen altijd onder begeleiding.
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van een diploma mogen uitsluitend onder begeleiding van een meezwemmende volwassene het water in.
  • Tijdens de schoolvakanties bieden wij alleen de Swim Party aan. Het is dan niet mogelijk één van de andere feestjes te boeken.

Welk themafeestje kies jij?

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.