Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Zevenkampse Ring, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale themafeestjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een Survivalfeestje? Een feestje vol uitdaging in het water. Of een Zeemeerminnenfeestje? Leer zwemmen met een staart of vin. Of een gave Play (W)All Party. Een bijzonder feestje vol sport, fun en spel!

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een onvergetelijk partijtje! Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder instructeur en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.


Handig om te weten

  • Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur (Play (W) All van 13:00 tot 14:30 uur) en op zaterdagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur (Play (W)All van 12:30 tot 14:00 uur).
  • Vanaf 6 kinderen onder begeleiding van een gediplomeerde medewerker.
  • De feestjes starten in het zwembad of de sporthal en worden afgesloten in onze gezellige Brasserie. Op woensdagmiddag worden de kinderfeestjes in het zwembad afgesloten op de zwemzaal.
  • De medewerker begeleidt de kinderen gedurende 45 minuten in het zwembad. Daarna mogen de kinderen zelf in het zwembad spelen en spetteren. Na het omkleden worden de kinderen door een medewerker opgevangen in onze Brasserie. In de sporthal blijven de kinderen altijd onder begeleiding.
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van een diploma mogen uitsluitend onder begeleiding van een meezwemmende volwassene het water in.
  • Tijdens de schoolvakanties bieden wij alleen de Swim Party aan. Het is dan niet mogelijk één van de andere feestjes te boeken.

Een feestje organiseren bij ons?
Vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op.


Let op! Reservering staat pas vast na ontvangst van een bevestiging.


Wist je dat?
Wij ook een Astronautenfeestje of -activiteit aanbieden, die geheel onder eigen begeleiding van de ouders en/of verzorgers kan plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie.

Jouw kinderfeestje reserveren?

Nog 500 tekens resterend
Soort kinderfeest *
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.