Inschrijven

Op naar die felbegeerde diploma's

Zwemles-inschrijven

Vanaf drie jaar kun je jouw zoon of dochter inschrijven voor de zwemles. Er zijn 2 mogelijkheden om in te schrijven. Digitaal en bij onze receptie.

Digitaal inschrijven
Klik op deze link om jouw kind direct in te schrijven voor de zwemles. Na inschrijving via onze webshop ontvang je per mail een bevestiging waarmee je het inschrijfpakket kunt ophalen bij ons zwembad

Inschrijven bij de receptie
Je kunt jouw kind ook inschrijven bij de receptie van ons zwembad. Ter plaatse of al thuis vul je het inschrijfformulier in, waarop je tevens de gewenste dagen en tijden voor de zwemles kunt aangeven. Ook dien je gelijktijdig het inschrijfgeld te voldoen. Als je aan onze receptie inschrijft krijg je een voucher mee voor de verzamelbox en de tas die je ontvangt bij de eerste zwemles.

Inschrijfformulier zwem-ABC

Zwemlespakket
Wat zit er in ons zwemlespakket? Bij ons leert je kind samen met onze mascotte nijlpaard Jip zwemmen op een speelse manier. Bij de eerste zwemles krijgt je kind het zwemlespakket van Jip. Hierin zit o.a. een verzamelboek waarin de verhalen van de acht waterwerelden wordt verteld waarbij Jip op avontuur is en net als alle kinderen het Zwem-ABC gaat behalen. Het verzamelboek is ook de plek waar je kind de A,B,C medailles en de zwemdiploma’s kan bewaren met een leuke afzwemfoto. Het boek is pas compleet wanneer het Zwem-ABC is behaald. Samen met Jip gaat je kind voor goud en een vol boek met mooie herinneringen voor later.

Na inschrijving
Na inschrijving komt jouw kind op de wachtlijst. Op het moment dat er plaats is in de door jouw gewenste lesgroep wordt jouw kind opgeroepen voor de eerste zwemles. Zolang jouw kind op de wachtlijst staat kan hij/ zij op vertoon van een speciale kaart gratis vrijzwemmen op woensdag van 13:00 – 15:00 uur of zaterdag van 12:00 – 14:00 uur (onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene).

Jouw zoon of dochter wordt automatisch (per mail) opgeroepen wanneer hij/zij aan de beurt is. Na inschrijving kun je jezelf inloggen op het digitaal leerlingvolgsysteem met een eigen wachtwoord om de ontwikkelingen van jouw zoon of dochter te volgen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.