Over ons

Van harte welkom bij Zevenkampse Ring

Contact 1.jpg


Gelegen aan de rand van Rotterdam vind je een multifunctionele accommodatie met een mooi zwembad, grote sporthal en gezellige brasserie. Bewegen, ontmoeten, leren en lachen komen hier samen. En dat niet alleen. Zevenkampse Ring is ook nog eens vernieuwend met vaak bijzondere activiteiten of evenementen en heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is de slogan al jaren: ‘Altijd een belevenis!’

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij metrostation Ambachtsland.

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimte en toiletten en toegang tot het water via een luie trap.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige Brasserie de Ring voor een kop koffie of een gezond broodje. Bekijk [hier] onze menukaart.

Ben je benieuwd hoe ons zwembad er van binnen uitziet? Bekijk hier dan onze 360 graden tour.

Over Sportfondsen Rotterdam
De Stichting Sportfondsen Rotterdam is opgericht in 2002. Sportfondsen Rotterdam is een samenwerkingsverband van vier Sportfondsenaccommodaties te Rotterdam. De vier aangesloten accommodaties zijn:

Naast het doel de samenwerking tussen de accommodaties op meerdere vlakken te versterken, ondersteunt en adviseert Sportfondsen Rotterdam haar accommodaties op meerdere gebieden, zoals personeelsbeleid, onderhoud en milieu, veiligheid en kwaliteit, marketing, communicatie en inkoop.

Ruim 20 jaar is Sportfondsen Rotterdam actief bezig met het exploiteren, beheren en ontwikkelen van accommodaties, waarbij de accommodaties een constructieve bijdrage willen leveren aan gezondheid, welzijn, veiligheid, integratie en maatschappelijke betrokkenheid.

Ook voor uw organisatie kan Sportfondsen Rotterdam diensten verlenen!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Over Sportfondsen

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.