Bijeenkomst organiseren?

Bijeenkomst organiseren?

Denk eens aan een sportieve mogelijkheid!

Bijeenkomsten 1.jpg


Vergadering, workshop of andere bijeenkomst organiseren? Zoek dan niet verder naar een locatie. Wij bieden diverse mogelijkheden in een sportieve sfeer.

Onze vergaderruimte is eenvoudig en praktisch ingericht en biedt ruimte voor maximaal 25 personen. De zaal kan in diverse opstellingen geplaatst worden en is standaard voorzien van een flip-over. Wij beschikken over meerdere (audio)visuele middelen.

Ook onze Brasserie De Ring kan naar wens omgebouwd en afgesloten worden voor jouw bijeenkomst en is geschikt voor maximaal 35 personen. De vergaderruimte is voorzien van airconditioning.

Arrangementen
Wij bieden je al een basisarrangement aan vanaf € 10.80 per persoon. Dit arrangement kan geheel op maat gemaakt worden met een lunch, borrel of sportieve activiteit. Wij verzorgen voor jou de perfecte bijeenkomst! Bekijk onze vergaderarrangementen.

Bereikbaarheid
Onze accommodatie ligt op 5 minuten rijden van de A20 en is makkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Het metro- en busstation liggen op 5 minuten lopen van de accommodatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de accommodatie.

Bijeenkomst organiseren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.