Brasserie de Ring

Brasserie de Ring

Dé locatie voor een gezellige tijd

Zevenkamp horeca


Brasserie de Ring is een gezellige, sfeervolle locatie in een sportief centrum, waar je heerlijk kunt eten en drinken of gewoon even voor, tijdens of na het sporten ongedwongen kunt ontspannen en nakletsen.

Menukaart
Wij hebben lekkere gerechten op de kaart staan voor een leuke prijs. Heb je trek in een snelle hap? Ook dat is mogelijk. Of je nu wil genieten van een lekkere kop koffie of jouw honger wil stillen met een vers, belegd broodje… Brasserie de Ring biedt het allemaal aan. De ingrediënten voor onze producten zijn puur en eerlijk en worden geleverd door leveranciers die fair trade hoog in het vaandel hebben staan. Zo smaakt alles nog beter! Bekijk hier de menukaart.

Op onze menukaart vind je veel gezonde keuzes. Hiervoor hebben wij een gouden certificaat ontvangen voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT.

Openingstijden
De openingstijden van onze brasserie zijn:

Maandag 15:15 – 19:00 uur
​Dinsdag 15:00– 20:00 uur
Woensdag ​ ​13:00 – 23:00 uur
​Donderdag 15:00– 20:00 uur
​Vrijdag ​15:00 – 00:00 uur
​Zaterdag ​07:30 – 15:00 uur*
Zondag ​10:00 – 16:00 uur*

*​Openingstijden afhankelijk van verhuur van de sporthal.


In Brasserie de Ring kun je niet alleen terecht voor een hapje eten en een drankje. Ook voor feesten en partijen, bijeenkomsten of kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.