Faciliteiten

Recreatiebad

Het recreatiebad is een bad waar iedereen heerlijk kan recreëren, met professioneel toezicht en extra speelplezier met speelmateriaal in het water. Het bad wordt ook als instructiebad gebruikt voor zwemles.

25m bad

Ons 25-meterbad (ook wel korte baan) is perfect geschikt voor banenzwemmers die 50 meter net een te grote afstand vinden.

Instructiebad

Overdekt instructiebad

Glijbaan

Voor extra waterpret hebben wij in onze accommodatie ook een glijbaan. Puur vermaak voor jong en oud.

Kinderbad

Voor de kleine kinderen bieden we waterpret in ons kinderbad en de Splash Area

Whirlpool

Even ontspannen en genieten van de weldadige warmte in het bubbelende water.

Stoombad

Geniet van de weldadige warmte en ontspan in ons stoombad na jouw inspannende zwemsessie.

Kleedkamer

In onze kleedkamers kleed je je om en berg je je kleding (op de daarvoor bestemde haken).

Kluisjes

In onze accommodatie zijn kluisjes aanwezig, zodat je je zwemspullen veilig kunt opbergen.

Toiletten

In het zwembad zijn toiletten aanwezig, die dagelijks worden onderhouden.

background

Rolstoeltoegankelijk toilet

In onze accommodatie beschikken wij over een rolstoeltoegankelijk toilet. De toiletten zijn breed en kunnen betreed worden met een rolstoel.

background

Rolstoelvriendelijk

Ons zwembad is rolstoelvriendelijk. We beschikken over aangepaste routes, kleedruimtes en toiletten voor mensen met een beperking. Ook beschikt onze accommodatie over een tillift.

Restaurant

Brasserie de Ring is een gezellige, sfeervolle locatie in ons centrum, waar je heerlijk kunt eten en drinken of gewoon even voor, tijdens of na het sporten ongedwongen kunt ontspannen en nakletsen.

Wifi

Tijdens je zwembreak toch even online komen? Gratis Wi-Fi zorgt ervoor dat je in contact blijft.

Sporthal

Onze sporthal bestaat uit een grote sportzaal, dat op te delen is in 3 verschillende units en kleedruimtes. De sporthal is perfect geschikt voor diverse zaalsporten en/of evenementen. Meer informatie over het huren van onze sporthal vind je hier.

Vergaderruimte

Vergaderen in een sportieve omgeving? Onze spiegelzaal of brasserie is te huur als vergaderruimte en biedt plek aan groepen van 10 tot circa 35 personen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Gratis parkeren

Rondom ons centrum kun je gratis parkeren wanneer je met de auto naar de accommodatie komt. Naast onze accommodatie zijn er 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar gesteld door de Gemeente.

Fietsenstalling

Wanneer je naar onze accommodatie toe komt beschikken we over een fietsenstalling waar je je fiets kwijt kunt. Daarnaast kun je bij onze receptie de accu van je elektrische fiets laden. Geef de accu van je fiets incl. oplader aan onze receptie. Wij laden de accu voor je op.

Zonnebank

In onze accommodatie beschikken wij over een zonnebank. Voor lichamelijke ontspanning en optimale bruining. Huur voordelig en snel. Voor tijden en tarieven klik je hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.