Sporten

Bewegen houdt je fit en vitaal!

Header nieuw 17.jpg


Wij helpen je graag om fit te blijven op een manier die bij jou past. Welk trainingsdoel je ook hebt, spieropbouw, conditie trainen, afvallen of blessureherstel. De keuze is reuze. Kom je ook?

Ruim activiteitenaanbod
Jong, oud, fit of minder fit: in beweging blijven is belangrijk voor iedereen. En omdat iedereen anders is, bieden we verschillende activiteiten aan. We zijn er voor de fanatieke sporter, de recreatieve sporter, voor mensen die gewoon fit willen blijven…en voor jou!

Verenigingen
In onze sporthal zijn er verschillende verenigingen actief. Wil je een lekker potje basketballen? Een balletje trappen? Of een shuttle over het net slaan? Kijk hier bij welke verenigingen je terecht kunt.

Sporthal of spiegelzaal huren
Wil je graag zelf met jouw club, school, bedrijf of vrienden de sporthal of spiegelzaal huren? Ook dat is mogelijk. Lees meer...

Fit en Vitaalpas

Speciaal voor onze oudere bezoekers hebben wij de Fit en Vitaalpas in het leven geroepen. Met dit maandabonnement maak je onbeperkt gebruik van onze seniorenactiviteiten in het zwembad én de sporthal!

Voor een volledig aanbod van onze sportactiviteiten klik je hieronder.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.