Gezonde kantine

Een makkelijke keuze

Gezonde kantine 1.jpg

Zevenkampse Ring heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze bezoekers. Wij vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor ons zwembad. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze.

Met de richtlijnen van het Voedingscentrum als basis hebben we ons assortiment aangepast, zodat jullie naast het vertrouwde aanbod ook gezondere keuzes kunnen maken. Zo kun je genieten van fruitwater, maar ook een bakje rauwkostsalade of stuk fruit. Daarnaast werken wij structureel aan een gezondere kantine. Dit doen wij onder meer door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.

Wij zijn er trots op het gouden certificaat van de Gezonde Kantine te hebben behaald.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.