Binnen

Walking Basketball

Dé basketball workout voor senioren

Scoren in een basket en zelfs een basketbalwedstrijd spelen? Je hoeft er geen atleet voor te zijn. Een nieuwe vorm van het spel maakt dit voor bijna iedereen mogelijk.

(Old Stars) Walking Basketball is een variant van basketbal, waarbij niet wordt hardgelopen. Maar er wordt wel gepasst, gedribbeld en geschoten met de originele basketbal. Het is daarom uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen.

Basketbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk: het sociale contact is namelijk net zo belangrijk als het bewegen. In principe kan iedereen meedoen, maar we richten ons vooral op de leeftijdsgroep 55+.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij de receptie. Wist jij dat je met je Maandkaart Aqua Unlimited ook kunt deelnemen aan de Walking Basketball lessen?

Spelers van het eredivisieteam van Feyenoord Basketbal verzorgen de trainingen.

Walking Basketball is een initiatief van de Dreamteam Foundation (Rotterdam Basketbal), Recreatiecentrum Zevenkampse Ring, het Nationaal Ouderenfonds en Wooncorporatie Wooncompas.

Meer bewegen? Doe op woensdagochtend mee met Sport & Spel. Klik hier voor meer informatie.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Sportschoenen met lichte zool
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
3,70
Fit en Vitaalabonnement* (onbeperkt seniorenactiviteiten)
24,60
*Exclusief Sportfondsenpas
5,75
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.