Versoepeling coronamaatregelen

Nieuws

Versoepeling coronamaatregelen

Aquavaria - extra.jpg

Goed nieuws! De overheid heeft vanaf zaterdag 25 september versoepeling van de coronamaatregelen aangekondigd. Wat betekent dit voor jou als bezoeker?

Géén 1,5 meter afstand meer
Op dinsdag 14 september heeft demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt dat per zaterdag 25 september de coronamaatregelen versoepeld worden. Zo vervalt de 1,5 meter regel. Dit betekent dat het aantal bezoekers dat in onze accommodatie toegelaten mag worden niet langer beperkt is en routing en eenrichtingsverkeer niet langer noodzakelijk. Ouders en publiek zijn weer (beperkt) toegestaan.


Coronatoegangsbewijs nodig voor horeca
Je hebt géén coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de activiteiten in onze accommodatie. Vanuit de overheid is het echter wel verplicht dat horecalocaties die binnen gelegen zijn, aan hun gasten van 13 jaar en ouder vragen naar een coronatoegangsbewijs, in combinatie met een legitimatiebewijs (vanaf 14 jaar). Dat zal ook bij ons het geval zijn. Het coronatoegangsbewijs kun je tonen via de QR-code in de CoronaCheck-app of op papier laten zien. Je krijgt dit bewijs in de volgende drie situaties:

  1. Wanneer je volledig gevaccineerd bent.
  2. Als je in de laatste 6 maanden corona hebt gehad volgens de GGD.
  3. Als je in de laatste 24 uur een negatieve testuitslag bij de GGD hebt gekregen.

NB: Personen tot en met 12 jaar oud hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Het is overigens wel mogelijk om eten of drinken te bestellen en mee te nemen zonder coronatoegangsbewijs.

Overige maatregelen
Overige maatregelen verdwijnen (langzaam). Het is straks niet meer nodig om te reserveren. Ook kun je weer normaal gebruik maken kleedkamers en douches.

Algemene adviezen

  • Geef elkaar de ruimte
  • Was regelmatig je handen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Schud geen handen
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.