Wild West Weken

Nieuws

Wild West Weken

Wild West Weken

Kom ook naar onze Wild West Weken van 29 april t/m 10 mei in Zevenkampse Ring en speel mee met spellen als lasso werpen, hoefijzer gooien en muntjes duiken! Yeehhaaw, wij hebben er zin in!

Avonturiers opgelet! In de meivakantie organiseren wij de Wild West Weken vol spannende activiteiten als: paardrijden, laarzenrace, goud zoeken, waterpistolengevecht en disco. Voor de kleine cowboys en cowgirls en de geboren outlaws onder ons is dit een droom die uitkomt. En op maandag 29 april en dinsdag 7 mei heerst er ook een echte goudkoorts in het bad. Er liggen dan wel 1.000 muntjes van 5 cent in het water!

Dus zet je cowboyhoed vast op of trek je paarden badpak aan en bereid je voor...want dit wordt een ervaring die je niet wilt missen! Bekijk hier het programma van dag tot dag...

Waar:
In het zwembad!

Wanneer:
Van 29 april t/m 10 mei

Maandag 29 april en 6 mei 13:00 - 15:00 uur
Dinsdag 30 april en 7 mei 11:30 - 13:30 uur
Woensdag 1 en 8 mei 10:00 - 12:00 uur
Donderdag 2 mei 13:00 - 15:00 uur
Vrijdag 3 mei en 10 mei 13:00 - 15:00 uur (Disco)

Let op: donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag en zijn wij gesloten!

Smulzwemmen
Geniet voor slechts € 8,00 van zwemmen, inclusief een lekker patatje of smakelijke tosti ham/kaas (bruin of wit)!

Kinderen zonder diploma zijn ook van harte welkom welkom, maar wel onder begeleiding van een betalende, meezwemmende, volwassene (max. 2 kind per volwassene).

Let op! Vergeet geen muntje (1,-) voor de kluisjes. Deze zijn ook te koop bij onze receptie. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is cashless.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.